Suomen Talouudistus Oy
Mäntylänkuja 21
53650 Lappeenranta
Puh. 044 067 2828
 
 
 

Tiedotteet


20.11.2014
HALLIOSAKKEITA PIENYRITTÄJILLE MYLLYMÄKEEN

Keskeiselle paikalle Myllymäkeen rakentamamme hallirivitalo on valmistumassa.
Osoitteessa Yläniitynkatu 22 oleva halli on paikalla rakennettu puurunkoinen ja kokonaan selluvillalla eristetty, kauttaaltaan peltiverhottu ja sen piha-alueet ovat asfaltoitu. Tilava piha on läpiajettava, eli tavaran purku ja lastaus on vaivatonta.

Kohteessa on 13 kpl halliosakkeita, joiden koko on 102 m2 ja niissä kaikissa on omat sähkö- ja vesimittarit, iso kotimainen Masadoor -nosto-ovi 3 x 3,5 metriä, erillinen käyntiovi, hiekan- ja öljynerotuksella varustettu lattiakaivo, Mastertop –kovapinnoitettu betonilattia, sisäkorkeus 4 metriä, oma wc ja tehokas loisteputkivalaistus.

Rakennus on ns. matalaenergiahalli, eli sen lämmityskustannukset ovat erittäin pienet ja sisällä on lämmin myös paukkupakkasilla. Jokaisessa osakkeessa on oma ilmalämpöpumppulämmitys, jolla lämmittäminen on edullista ja myös tilan viilentäminen kesähelteellä on helppoa.

Rakennus on asunto-osakeyhtiölain mukaan toimiva kiinteistöyhtiö, eli jokainen halli on oma osakkeensa ja yhtiövastikearvio on 98,00 euroa kuukaudessa.

Halliosake maksaa 99.000,00 euroa ja siitä maksetaan vain 2% varainsiirtovero. Halliosakkeen voi myös vuokrata hintaan 900,00 euroa kuukaudessa.12.9.2012
PERHEASUNTOJA OJALA-TUOMELAAN

Vain kolmen kilometrin päähän Lappeenrannan keskustasta, kaikkien palvelujen äärelle nousee uusi matalaenergia-passiivirivitalomme, johon tulee asunnot neljälle perheelle. Kohde sijaitsee suositulla Ojala-Tuomelan alueella osoitteessa Kirvunkuja 6, kätevästi heti Hanhijärvenkadun varressa. Asunnot ovat kävelymatkan päässä modernista Myllymäen koulusta ja muista alueen palveluista.

Asunnot ovat kahdessa tasossa, makuuhuoneet yläkerrassa ja alakerta on kokonaan varattu päivän askareille. Päätyhuoneistot ovat kooltaan 107,5 m2 ja keskiasunnot 92 m2. Kaikissa asunnoissa on olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kaksi wc:tä, toimiva saunaosasto, kolme makuuhuonetta, vaatehuone ja yläkerrassa tv-aula. Jokaiseen asuntoon kuuluu lisäksi tilava autokatospaikka, toinen autopaikka, ulkovarasto, käyttöullakko ja etelään avautuva oma piha, jolla valokatettu terassi.

Rakennus on matalaenergia-passiivitalo ja sen energiatehokkuusluku on 115 joten asuminen näissä asunnoissa on erittäin edullista kuten muissakin rakentamissamme taloissa. Kaikkien asuntojen lämmittäminen tapahtuu pääasiassa ilmalämpöpumpulla ja märkätilojen varaavalla lattialämmityksellä. Päätyhuoneistoissa on lisäksi varaava takka, eli kolmitielämmitys. Jokaisessa asunnossa on oma, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone.

Kohde on allergiatalo ja edustaa nykyaikaista puurakentamista parhaimmillaan. Lämmöneristeenä ulkovaipassa on Selluvilla ja väliseinissä Ekovilla-levy, joten asunnot soveltuvat erinomaisesti allergisillekin. Mineraalivillaa käytämme ainoastaan ilmastointikanavien pakollisissa paloeristyksissä, nämä paloeristykset on huolellisesti erotettu sisäilmasta. Ilmastoinnin äänenvaimentimetkin ovat mineraalivillavapaita, joten sitäkään reittiä ei terveydelle haitallisia kuituja pääse sisäilmaan.

Rakentamisen edistymistä voit seurata kuvagalleriastamme, "Kirvunkuja 6" –otsikon alta. Päivitämme rakennuskuvastoamme työn edistymisen mukaan ja näin myös piiloon jäävät rakenteet ovat nähtävissä aina perustuksia ja lämmöneristeitä myöten.

Asuntojen hinnat ovat 223.000,00 ja 249.000,00 euroa.

Mikäli matalaenergia-passiivirakentaminen kiinnostaa, esittelen mielelläni rakenteet ja muut rakennusratkaisumme paikan päällä työmaalla. Soitellaan.


Markku Heikkilä
toimitusjohtaja, MBA
Puh. 044 067 282820.9.2011
TILAVIA, VALOISIA KOLMIOITA RUOHOLAMMELLE

Neljän 90/112 m2 kolmion rakentaminen osoitteeseen Palonotkonkatu 21-23 on aloitettu ja ne ovat jo myynnissä Karjalan Kiinteistönvälityksessä. Asunnot valmistuvat kesällä 2012. Rakennustyön edistymistä voit seurata kuvagalleriasta, Palonotkonkatu 21-23 kohdalta.

Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa, olohuoneen ja ruokailutilan ikkunat avautuvat aurinkoiselle, omalle etelärinnetontille (540 m2/asunto). Molempien makuuhuoneiden ikkunat ovat aamuauringon puolella. Asuntoihin kuluu olohuone, huippuvarusteltu keittiö erillisellä jää-viileäkaapilla ja pakastinkaapilla, ruokailutila, 2 tilavaa makuuhuonetta, vaatehuone, erillinen wc, kodinhoito-pukuhuone, pesuhuone, sauna, ulkovarasto, oma autokatos ja valokatettu terassi ilta-auringon puolella. Jokaisella asunnolla on oma tieliittymä ja toinen autopaikka aivan asunnon edessä.

Sijainti on Ruoholammen paras: Palonotkonkadun päässä, kääntöympyrän varrella. Suoraan talojen vastapäätä on hyvin varusteltu leikkipuisto ja kulkuyhteydet esimerkiksi pyöräteitä pitkin päiväkotiin, kouluun ja Uus-Lavolaan ovat erinomaiset.

Rakennukset ovat matalaenergiataloja ja niiden energiatehokkuusluku on 124, eli ne sijoittuvat parhaaseen A-ryhmään. Kaikissa asunnoissa on ilmalämpöpumppu/sähkölämmitys ja takkavaraus.

Vaikka talot rakennetaan uusimpiakin määräyksiä energiatehokkaammiksi, on niiden hinta tavanomaisen asunnon tasolla. Asunnon hinta on 199.000,00 euroa.

Voitte kysyä asunnoista suoraan minulta.

Markku Heikkilä
toimitusjohtaja, MBA
Puh. 044 067 28281.9.2010
MATALAENERGIA-PASSIIVITALOJA VILLENPUISTOON

Olemme aloittaneet heinäkuussa 2010 erittäin energiaystävällisten paritalojen (4 asuntoa) rakentamisen Hakalin Villenpuistoon, osoitteeseen Kontiaisenkatu 3-5. Talot valmistuvat kesällä 2011, rakennamme ne täysin valmiiksi pihan asfaltointia, piha-aitoja ja nurmikon kylvämistä myöten.

Asunnot ovat kaksikerroksisia tiloiltaan tehokkaasti suunniteltuja 107,5/127 m2 perheasuntoja. Asuntojen alakerrassa on keittiö/ruokailuhuone ja olohuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, erillinen wc ja tekninen tila portaiden alla. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, TV-huone/aula, vaatehuone ja kylpyhuone/wc. Pihalla on autokatos-varasto, asfaltoitu autopaikka ja oma aidattu takapiha. Lisäksi on naapurin kanssa yhteinen tilava vapaa-ajan alue autokatoksen päädyssä johon voi sijoittaa vaikkapa lasten leikkipaikan hiekkalaatikoineen ja matto- sekä pyykinkuivatustelineet.

Rakennusten energiatehokkuusluku 130 sijoittaa ne parhaaseen, A-luokkaan. Tehollinen lämpökapasiteettiarvo 40 Wh/(brm2K) luokittaa rakennukset passiivi- ja matalaenergiatalon arvojen puoleen väliin (passiivitalo 20 Wh ja matalaenergiatalo 60 Wh). Lisäksi jokaisessa asunnossa on kolmitielämmitys, eli laadukas ilmalämpöpumppu, varaava takka ja varaava lattialämmitys. Nämä yhdistettynä energiatehokkaaseen varaavaan ilmanvaihtokoneeseen ja erikoiseristettyyn ulkovaippaan takaavat edulliset asumiskustannukset!

Yläpohja 500 mm Selluvillaeristettä U-arvo 0,08 W/m2 K
Seinät 250 mm Selluvillaeristettä U-arvo 0,16 W/m2 K
Alapohja 100 mm betonilaatta ja 200 mm styrox U-arvo 0,14 W/m2 K

Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti lapsiperheiden tarpeet. Alue on lapsiystävällinen ja siellä riittää leikkikavereita kaikenikäisille. Lähikauppaan on matkaa 100 m, Lauritsalan monipuoliset palvelut ja koulukeskus ovat kilometrin päässä turvallista kävelytietä pitkin, alueella ei ole lainkaan läpikulkuliikennettä vaan tie päättyy Villenpuistoon.

Keittiön suunnittelussa käytettävyys on ykkösasia, alakerran keskusaukio ja mukavat eteistilat antavat tilan tuntua. Toimiva kodinhoitohuone arkisisäänkäynteineen, pesuhuone kaksine suihkuineen ja erillinen wc helpottavat lapsiperheen arkea. Yläkerran kolmessa tilavassa makuuhuoneessa asutaan väljästi ja makuuhuoneiden komeroryhmät sekä vaatehuone tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Yläkerran aula toimii hyvin tv-huoneena, ja siihen voi vaikkapa sijoittaa lasten tietokoneen vanhempien valvovien silmien alle.. Asunnon kolmas suihku sijaitsee yläkerran kylpyhuone-wc:ssä, kaikkien makuuhuoneiden ovien välittömässä läheisyydessä.

Vaikka olemme panostaneet kohteessa voimakkaasti kokonaisenergiatehokkuuteen ja asuntojen suunnitteluun, olemme saaneet niiden myyntihinnat pysymään tavanomaisten talojen tasolla. Asunnon hinta on 229.000,00.

Kerron mielelläni lisää kohteesta, soitellaan!

Markku Heikkilä
toimitusjohtaja, MBA
0440 672 82825.02.2010
Uudet sivut!

Suomen Talouudistuksen uudet nettisivut avattu.

Vierailijoita sivuilla: 24569